1,5 minuut

De zomer komt weer bijna tot een eind: de temperaturen beginnen te dalen, de dagen worden korter en de vakantieperiode is nagenoeg over. Gelukkig heeft dit allemaal niets te maken met onze donuts. Na onze flagship store aan hetSpui en onze Super Store aan de Turfmarkt opent vrijdag 3 september om 08:00 een nieuw Dunkin’ Donuts filiaal op de Spuistraat nummer 1. Wijvonden toch dat je overal in Den Haag centraal op loopafstand donuts beschikbaar moet hebben voor noodgevallen, dus dat hebben wij even voor jullie geregeld! 

Deze kleinere to-go vestiging is onze derde winkel in Den Haag waar je terecht kunt voor al je favoriete donuts, croissant donuts, andere zoetigheden en drankjes. Je loopt al niet zo snel voorbij onze oranje letters, maar de geur van verse donuts maakt deze Dunkin’ Donuts niet te missen. De oude vertrouwden zijn hier verkrijgbaar, maar als je in een avontuurlijke bui bent kun je ook de nieuwe vegan varianten of Cloud Cakes proeven. Uiteraard ben je aan het Spui ook aan het juiste adres voor je dagelijkse koffie shot. En het beste nieuws van allemaal, de winkel is iedere dag van het jaar, ja dat zijn er365, open van 08:00 tot 22:00, all day long dus! Donuts ‘s ochtendsvroeg tot ‘s avonds laat, dat is een goede reden voor een kleine celebration.

40+

Team Members

40 million+

Dunkin' Donuts Orders

1960

Year Founded

Win acties

En we zouden natuurlijk niet durven een nieuwe vestiging te openen zonder een leuke weggever en een paar waanzinnig lekkere win acties. En, ons welbellen hiervoor, want iedereen die onze Dunkin’ NLBE app download, krijgt een gratis donut en een drankje, you’re welcome! En wat kun je dan winnen? De eerste 50 klanten die online een doos van 12 donuts kopenen deze afhalen op de dag van de opening (vrijdag 3 september), krijgen iedere maand 12 maanden lang een doos van 6 donuts cadeau! De eerste 50 klanten in de winkel krijgen bij aankoop van een doos van 12 donuts, een doos van 6 donuts en2 drankjes naar keuze cadeau! We weten het, dit zijn heel veel uitroeptekens...Maar het zijn ook heel veel gratis donuts dus het is moeilijk om ons enthousiasme te bedwingen!

Dunkin’ and social media megastar Charli D’Amelio first made

“Our fans can’t get enough of the genuine love between  Charli and Dunkin’, so creating the Charli x Dunkin’ merch  collection felt like.

Dunkin’ and social media megastar Charli D’Amelio first made

“Our fans can’t get enough of the genuine love between  Charli and Dunkin’, so creating the Charli x Dunkin’ merch  collection felt like.

Lees
Doorrr

all blogs

Store
Finder

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator Widget..